Hülya Avşar'ın yüzü yok! 

Masumiyet dizisini izleyen arkadaşlar hiç dikkat ettiniz mi Hülya Avşar'ın yüzü aşırı efektten görünmüyor. Hatta Masumiyet dizisinin olduğu günlerde hülya avşar ile alakalı pek çok tweet atılıyor. Hatta gülünç duruma düştüğüyle alakalı fazlasıyla tweet var. :)


 Evet zevzekadin okurları. Bugünkü yazımız Hülya Avşar ve aşırı efektli Hülya Avşar... Hülya avşar adına, gözlerine şarkı yapılmış bir kadın ve gerçekten çok güzel bir kadın. :) Hemen hemen her konuda fikri olan, gündem  olan kadın. Yani öyle her konu da fikri var ama bilgisi var diyemeyiz. Çünkü malum Hülya avşar bazı fikirleriyle, bazı sözleriyle ülkenin çoğunluğunu karşısına alan bir insan. Neyse konumuz fikirleri değil. 

 Hülya Avşar gerçekten çok güzel bir kadın, ünlü, zengin. Adı var bir kere. Yani ben öyle düşünüyorum. Yıllanmış şarap gibi derler ya, tam da öyle bir kadın. Ancak kendisi bu fikirde değil sanki. Yaş alıyor artık ve botoksları zamanında yapmadığında ya da yeterli botoks yapmadığı sıralarda diğer ünlüler gibi oda fotoshop uyguluyor.
 Ancak ben ilk defa bir dizi de sırf bir oyuncu için aşırı efekt kullanıldığını ve kullanılan efektten ötürü ünlü şarkıcı, oyuncu Hülya Avşar'ın yüzünü bile görünmediğini söylemeliyim. 
Hülya Avşar'ın çok güzel olduğunu elbette biliyoruz ancak bu şekilde fazla efekt "acaba kendine güvenmiyor mu?" düşüncesini uyandırıyor, maalesef.