Aslı Enver ve Murat Boz barıştı mı?
Biten ilişki, küllerinden doğup evlilikle mi şahlanıyor?
Murat Boz, Aslı Enver'e evlenme teklifi etmesi hakkında çıkan dedikodular için ne dedi?
Hiçbir şey!

Tüm arkadaşlarıma merhaba.
Bir magazin gündemiyle karşınızdayım bugün. Büyük bir ilişki konuşacağız. Büyük bir aşk. Büyük kaçış, gözyaşı ve geri dönüş.
Güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver ve yakışıklı, başarılı şarkıcı Murat Boz aşkı 2.5 sene önce, Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrollerini oynadığı "Kardeşim Benim" filminde başlamıştı.





Nerede Başladı Bu Aşk?

O Ses Türkiye de yılbaşı dolayısıyla ünlüler şarkı söyleyip kendi juri üyelerini, kendi takımlarını oluşturuyorlar. Daha doğrusu o takımın bir parçası oluyorlar.
Murat Boz'un da aralarında olduğu jüri üyeleri ve birçok oyuncu, sporcu, şarkıcı, senarist'inde aralarında olan yarışmacılar. Yarışmacılar arasında "Arnavut kaldırımları" şarkısını söyleyecek bir Aslı Enver ona tamamen bağlanacak bir Murat Boz.
Gözler önünde bir aşk başladı sayılır.
Kocaman hatrı sayılır bir ilişki, bir sevgi.
Öyle dolu dizgin, öyle büyük, öyle imrendirici. Evlilik her kadının hayalidir derler, sanırım Aslı'nın da hayaliydi. Bu hayali Murat Boz' a söyledikten sonra bir ayrılık kararı alınmıştı.
İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu olan Aslı Enver o an yıkılmış, belki bir hafta kendine gelemediğini söylemişlerdi. Sette çoğu zaman ağlama krizlerine giriyormuş. Aslı Enver çok çok üzüldü ama yılmadı ayakta durdu. Evde ağladı kapıdan dışarı adımını atınca güçlüydü. Eve kapatmadı kendini. Zor zamanlar geçirdi belki atlatmadı bile ama dik durdu. Tatil yaptı, gezdi. ,
AMA
Her zaman mutlu muydu?
Hayır. Mutlu olmaya çalışıyordu. Hayatın sonu değildi ya. Gel gör ki Aslı o kadar zor günler geçirirken Murat Boz cephesinde hüzün kırıntısı bile hissetmedim ben. Aylar geçti. Aslı Enver artık toparladı kendini. Sevgi hala var muhakkak ama bitmedim imajına hayran kaldık. Murat Boz. Ah Murat ah! Nasıl da pişman oldun değil mi?
Aslı güçlü, Aslı sensiz ölmedi, Aslı yaşamaya devam etti. Belki yıprandı ama bu süreçte güçlü bir şekilde şahlandı. Murat Boz evlenmek istiyor artık!
Şaka gibi!
Evlilik istiyor diye ayrıldığı sevgilisine, evlenmek için bildiğiniz aylardır cevap bekliyor. Ne güzel! Bakın işte bu bir pişmanlık örneğidir.
Hayırlısı olsun.