Gündem yılın bombasıyla çalkalanıyor.
Her zaman dindar bir tavır takınan, efendi kişiliğiyle ön planda olan Mustafa Ceceli. Ses tonu güzel olmasının yanında dinlenmesinde takındığı tavırlarlada pek alakalı olarak geldi bu noktalara. 
Eşine şarkılar yazan, eşine saygı duyan, eşinden bahsedince gözleri ışıldayan bir adamdan bahsediyoruz, bahsediyorduk ya da.
İnsanların gönlünü fetheden bir insandan bahsediyoruz. 
Eşini aldattı! Farklı bir kadınla birlikte oldu. 
Ahlak dersi verdiği şarkılarından düştü, ahlaksızlığın zirvesine oturdu. 

Eski eşler ne tür olaylar yaşamalı ki duydukları nefret, nasıl bir kin, eski yol arkadaşlarını tüm ülkeye rezil etmeye sebep olabilir?
Madem eski karının özel hayatı seni bu kadar ilgilendiriyordu, hayatının en özeli olarak görmeye devam etmek yerine neden ona ihanet ettinde boşandın.
Ayrılık acısını yaşıyordu eşi, olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz hiçbiriniz demişti.
Ayrıldılar. Sanırım 1 sene doldu. Dünya tatlısı bir çocukları var.
Arın.
Bugünlerde TV programlarında, internet sitelerinde, herkesin dilinde annesinin kendi yatak odasında İntizar'la görüntülenmesi. Evet İntizar da kadın! Ortada birde velayet davası var.
Aşk yaşıyorlarmış. Sinem Gedik ve İntizar. İnanamadım. Yok artık dedim. Bu nasıl bir şey!
Meğer Ceceli eski eşinin evine, yatak odasına kamera koymuş.
Koyduğu yetmiyor, birde basına servis ediyor. Yıllarca aynı yastığa baş koyduğu karısına bunu yapıyor! Kişilerin özel hayatına karışılmasının doğru yanı nedir, nasıl yapılır bu?
 Özel tercihlere karışılmasını da!
Şöyle bir şey de var tabikii İntizar ve Sinem Gedik aşkının şak şakçısı da değilim.
Yapılanları ve Arın'a yaşatılanları doğru bulmuyorum. Arın'ın Özel hayat diye bildiği sizdiniz. Çocuğun bütün psikolojisini yerle bir ettiniz, belki de tabularınızı yıktınız. Evet Arın'ın gözü önünde annesi başka kadınla aşk yaşayamaz.
Babası da alıp basına servis edemez! Madem oğlunu düşünüyosun, annesine neden zarar verip, anne kavramını ayaklar altına almaya çalışıyorsun!?
Annesi, madem oğlun için her şeyi yapabilirsin, onun duygu ve düşüncelerini önemse. Gözü önünde yaşama her şeyi!
Ah Ceceli Ah!
Ama Sinem de sana aynısını yapmıştı değil mi! Kısasa kısas. Sen aldatmıştın fakat.
 Neden bu kadar dokundu sana bu durum? Ben olayın sadece velayet davası olduğunu düşünmüyorum. Bozulan imajını, kariyeni tekrardan daha sağlama almak. Noldu?
Düzeldi mi? Şu an için artık insanların büyük bir kısmı sana saygı duymuyor.
Yeni hayatın hayırlı olsun. Çekin elinizi Arın'dan!